Thinkers50Europe

 Thinkers50_Logo_CMYK (00000003)

Verdens førende business-tænkere får base i Odense

 

Fremover skal folk som business-guruen Michael Porter og andre af verdens mest anerkendte businesstænkere mødes én gang om året til topmøde i Odense, som skal være værtsby for Thinkers50 Europe. Med på topmødet vil også være lederne fra en lang række af de mest fremadstormende virksomheder i Danmark og resten af Europa. Det sker efter, at Odense Kommune og organisationen Thinkers50, der samler forretningsfolk og de mest indflydelsesrige business- og økonomiforskere i verden – har indgået et nyt partnerskab.

Thinkers50 vil spille en vigtig rolle i Odenses transformation fra industriby til førende videnshub, og vil danne rammerne for byens virksomheder og forskere til at komme endnu længere ud i verden med deres idéer, visioner og viden. Om partnerskabet siger medstifteren af Thinkers50 Des Dearlove: “Odense er i gang med at bygge deres fremtid på viden, og det matcher præcis Thinkers50’s målsætning. Vi tror på ideernes styrke til at gøre verden til et bedre sted. Vi ser frem til at bringe nogle af de bedste idéer inden for business til Odense, lige såvel som at få bragt idéer, tænkere, ledere og iværksættere fra Odense ud i verden”.

Thinkers50 vil bringe nogle af verdens ledende businesstænkere til Odense med løbende events, workshops og uddannelsesaktiviteter. Odense skal dermed være stedet, hvor mennesker kan tænke, og hvor nye idéer kan blive skabt.

Nyheden om at det første Thinkers50 Europe bliver afholdt i Odense i foråret 2017 bliver budt velkommen af en række prominente businesstænkere.- En by som udmærker sig med de nyeste ledelsesidéer er unikt og banebrydende. Thinkers50 Europe kan meget vel genopfinde hvordan vi skaber og får adgang til forretningsviden, siger Harvard Professor i ledelse og forvaltning, Amy C. Edmondson.

-Odense, Danmark. Har du ikke hørt om stedet? Det kommer du til. Med hovedkvarteret for Thinkers50 Europe er byen på vej til at blive Davos for forretningsidéer, mener Whitney Johnson, der er forfatter til bogen Disrupt Yourself.

Ud over Odense vil der på verdensplan blive afholdt årlige topmøder i New York, Abu Dhabi og Qingdao i Kina.

Om Thinkers50

Thinkers50, som i 2001 blev udviklet af Stuart Crainer og Des Dearlove, er en uafhængig organisation, der scanner, rangerer og deler de bedste og nyeste idéer inden for ledelse og business. Deres rangering, som offentliggøres hvert andet år,  er eftertragtet blandt de førende ledelsestænkere og anses som værende “The Oscars of Management Thinking”. I 2015 var vinderen Professor Michael Porter fra Harvard Business School.

Yderligere information om Thinkers50 kan findes her: http://thinkers50.com/